Lijsttrekker ChristenUnie - SGP Doetinchem

Henk.jpg
CU_SGP_Logo
Door CU SGP Doetinchem op dinsdag 31 augustus 2021

Lijsttrekker ChristenUnie - SGP Doetinchem

De besturen van ChristenUnie Doetinchem & Bronckhorst en SGP Achterhoek dragen opnieuw Henk Bulten (1970) voor als lijsttrekker voor de verkiezingen van D.V. 16 maart 2022 in Doetinchem.

Henk Bulten is op dit moment wethouder in Doetinchem met in zijn portefeuille: Financiën, Grondzaken, Recreatie & Toerisme, Circulaire economie en Nutsbedrijven. Zowel in de raad als in het college heeft Henk ruime politieke ervaring. Zijn drijfveer: "Vanuit een Bijbelse opdracht invulling geven aan rentmeesterschap in al zijn facetten." Henk Bulten heeft in de achterliggende jaren zowel binnen de gemeente Doetinchem, regio Achterhoek en provincie Gelderland, maar ook landelijk een goed en groot netwerk opgebouwd.

Met Henk Bulten hebben wij een uitstekende lijsttrekker en wethouderskandidaat, die met zijn kennis en kunde onze achterban in de gemeente Doetinchem tijdens de volgende periode goed kan vertegenwoordigen.