14. JanWillem Luiten

CU_SGP_Logo
Door CU SGP Doetinchem op dinsdag 11 januari 2022

14. JanWillem Luiten

Ik ben JanWillem Luiten, woon al meer dan 25 jaar in Doetinchem, ben getrouwd en heb 3 studerende dochters. In mijn vrijetijd lees ik graag een goed boek, sta ik regelmatig in de sportschool, maak ik graag een mooie toertocht op mijn motor en als het waait kun je me vinden op Stroombroek of Strand Horst waar ik heerlijk kan genieten van de wind en het water op mijn surfplank.

In mijn dagelijks leven ben ik verantwoordelijk voor de verkoop bij een machinefabriek in Zutphen. Ik ben lid van de Pinkstergemeente Doetinchem en daar betrokken bij de techniek. Verder ben ik betrokken bij Stichting MBC, een stichting die de allerarmsten helpt om een eigen bedrijfje op te zetten en zo in hun levensonderhoud te voorzien.

Ik geloof dat de het belangrijk is dat we Gods waarden laten zien in deze wereld. Niet alleen in de Kerk maar in alle aspecten van ons leven dus thuis, op je werk of op school, in je vrije tijd en ook in de politiek. Als oud-jeugdleider hebben tieners en jongeren nog steeds mijn hart.