16. Annebeth Ebbers

CU_SGP_Logo
Door CU SGP Doetinchem op dinsdag 11 januari 2022

16. Annebeth Ebbers

Ik ben Annebeth Ebbers-Wiltink en woon sinds 1,5 jaar in Doetinchem.
Op een prachtige plek in het buitengebied. Samen met mijn man hebben we vier kinderen in de leeftijd van 12-3 jaar.
Ik ben een denker. Verdiep me graag in allerlei onderwerpen door te lezen en er over te praten. Soms wordt het denken me teveel. Het hoofd te vol. Dan ga ik gewoon wat doen. Lekker sporten of iets maken met mijn handen. Perfecte afwisseling.

Sinds 2020 mag ik me mede-eigenaar noemen van minicamping Nessst in Doetinchem. Een super leuke uitdaging waarin gastvrijheid, creativiteit, kennis en ondernemen heel mooi samen komen.

Ik geloof dat God precies weet hoe we zijn bedoeld. Hij weet wat goed voor ons is.
Hij heeft ons immers gemaakt. Zijn belangrijkste woorden zijn: Heb God lief en je naaste als jezelf.
Dat is de basis van christelijke politiek. Met de voeten op dit fundament. Dat is het beginpunt en ook het eindpunt. En alles wat daar tussen zit. Dat maakt verschil hoe je naar maatschappelijke, politieke en economische onderwerpen kijkt. Het is meer dan een bril of een kader. Het is de bron. Je bestaan. Je zijn. Daarom.