17. Bart van Toor

Bart van Toor_2.jpg
CU_SGP_Logo
Door CU SGP Doetinchem op dinsdag 11 januari 2022

17. Bart van Toor

Mijn naam is Bart van Toor, geboren in 1988 in Doetinchem. In 2012 ben ik getrouwd en samen hebben we 2 kinderen, waarvan de oudste net naar school gaat. Na een korte periode in het tussengebied van Zelhem en Doetinchem te hebben gewoond, zijn we in 2015 weer in de gemeente Doetinchem gaan wonen.

In het dagelijks leven ben ik locatieleider van de locatie Vorden van het Kompaan College, een middelbare (vmbo)school met vestigingen in Zutphen en Vorden. Naast mijn werkzaamheden zit ik in de kerkenraad van de Goede Herderkerk (CGK) als diaken/scriba en ben ik verantwoordelijk voor de technische ondersteuning (beeld en geluid) van de diensten.

Christelijke politiek is voor mij het omzien naar elkaar. Dat betekent dat luisteren naar wat er écht speelt het uitgangspunt moet zijn om politiek te bedrijven. Vanuit dat luisteren mogen we als CU-SGP het geluid weer laten klinken in de raad. We mogen zorg dragen voor elkaar in een gemeente waar we samen leven én samenleven.