2. Sanneke Pijning-Kurpershoek

Sanneke.jpg
CU_SGP_Logo
Door CU SGP Doetinchem op dinsdag 11 januari 2022

2. Sanneke Pijning-Kurpershoek

Ik ben Sanneke Pijning-Kurpershoek, 41 jaar en geboren en getogen in Dordrecht. Sinds 2011 wonen mijn man en ik in de mooie Achterhoek, waarvan een heel aantal jaar in Doetinchem. Wij hebben samen een pleegdochter en genieten van wandelen en heel veel soorten spelletjes. Naast lezen en zingen, zijn koken en bakken dan ook mijn hobby’s.

Ik ben opgeleid als verpleegkundige en gezondheidswetenschapper. Ik werk nu als beleidsadviseur in het Radboudumc in Nijmegen.

Ik zet me graag in voor de ChristenUnie-SGP in Doetinchem, omdat ik het belangrijk vind dat we een gemeente zijn waar we naar elkaar omkijken. Ik hoop zo een bijdrage te kunnen leveren aan een samenleving waarin we naar elkaar omzien. Ik denk dat we een mooie stabiele partij zijn in de gemeenteraad van Doetinchem die weloverwogen de balans probeert te zoeken tussen de groei die we als stad doormaken, maar daarnaast ook zeer zeker de zorg voor de aarde en elkaar!