3. Thom Ebbers

Thom.jpg
CU_SGP_Logo
Door CU SGP Doetinchem op dinsdag 11 januari 2022

3. Thom Ebbers

Ik ben Thom Ebbers en woon inmiddels al 29 jaar in het mooie Doetinchem. Eind 2019 ben ik getrouwd met Marjolein en in het voorjaar van 2021 ben ik vader geworden van een lieve tweeling: Hanna & Julie. In mijn vrije tijd vind je mij vaak hardlopend in de natuur. Heerlijk om even te ontspannen na een dag thuiswerken.

Ik werk bij het landelijke platform HomeMatching.nl. We maken de verborgen woningmarkt transparant. Dit doen we door woningzoekers en woningeigenaren vóór Funda met elkaar te matchen. Ik heb een commerciële rol binnen HomeMatching. Denk hierbij aan het verder uitbouwen van ons verdienmodel bij zowel de gebruikers als bij de zakelijke dienstverleners die op ons platform actief zijn.

Ik zie het als een uitdaging om, met het Woord van God als uitgangspunt, positieve invloed uit te oefenen op de besluitvorming in onze gemeente. Hiervoor heb ik een aantal jaren in het SGP-bestuur gezeten en tijdens deze verkiezingen sta ik op nummer drie van de lijst. Ik heb er veel zin in om samen met de andere kandidaten het politieke handwerk op te pakken!