8. Bertine Laban

Bertine Laban_2.jpg
CU_SGP_Logo
Door CU SGP Doetinchem op dinsdag 11 januari 2022

8. Bertine Laban

Ik ben Bertine Laban-Bulten. Geboren en getogen in Doetinchem, getrouwd met Job en samen hebben we 2 dochters van 5 en 3 jaar. In april dit jaar verwachten we ons derde kindje. Interieurstyling heeft al jaren mijn interesse en er verandert dan ook regelmatig iets in ons interieur.

Ik ben werkzaam als zelfstandig ondernemer waarbij ik andere ondernemers ondersteun op administratief en secretarieel gebied zodat zij kunnen doen wat ze het liefste doen: hun product of dienst verkopen. Naast mijn werk zorg ik voor onze kinderen. Op hun school ben ik actief in de activiteitencommissie en in onze kerk coördineer ik de crèche.

Politiek vanuit het hart is het eerste wat in mij opkomt als ik denk aan christelijke politiek. Luisteren naar wat er speelt in de samenleving, juist naar mensen die zichzelf niet snel zullen laten horen. Hierbij steeds de vraag stellend: “Wat zou Jezus doen/zeggen/kiezen? Als christen roep ik mijn medechristenen graag op om te stemmen op de CU-SGP. Wanneer je stemt op de CU-SGP, stem je op mensen die zich met hart en ziel inzetten om God en hun naaste te dienen in onze stad!