9. Frank Mulder

Frank Mulder_2.jpg
CU_SGP_Logo
Door CU SGP Doetinchem op dinsdag 11 januari 2022

9. Frank Mulder

Ik ben Frank Mulder, 49 jaar, getrouwd, ben vader van 4 kinderen en ik woon in Wehl. In het dagelijks leven ben ik agrariër waarbij het ondernemen in mijn bloed zit.

Sinds vorig jaar zit onze zoon in de maatschap. We hebben een boerderij met voornamelijk vleesvee. Van kalf tot volwassen dieren. Verder hebben we opfok voor de melkveehouderij. Het jonge kalf is onze specialiteit omdat ons bedrijf van origine uit de kalverhouderij komt. Door aangescherpte wet- en regelgeving in de veehouderij en aanstormend talent in onze zoon als bedrijfsopvolger, hebben we ons bedrijf uitgebreid met een neventak in de houtproducten. Ons werk doen we met veel plezier.

Kerkelijk zijn we verbonden aan de Gereformeerde Gemeente in Doetinchem. Normen en waarden op grond van de Bijbel zijn voor mij belangrijk. Hoe te staan ten opzichte van God en onze naaste. De CU-SGP vertaalt bovenstaande in de politiek van 2022. Belangrijk daarbij is betrouwbaarheid, dat wil zeggen: ons “ja” is “ja” en ons “nee” is “nee”.